3 kortfilmer om alkohol og båtliv

Været blir varmere og havet frister. La deg inspirere til gode båtopplevelser med disse filmene.

Av: Hanne Hjelmungen Lorvik

Av-og til har jobbet for godt alkovett på sjøen siden 2004. Gjennom årene har vi satt fokus på likhetene mellom båt og bil, og på situasjoner på sjøen som illustrerer godt akkurat hvorfor man ikke bør drikke på sjøen. Se filmene og la deg inspirere til fine opplevelser og godt båtvett i sommer!

Amfibiebilen

De aller fleste er enige om at vi ikke skal drikke før vi kjører bil. Skal vi ut i båt er holdningen annerledes. Men båt er jo en kraftig maskin, på lik linje med bil. Derfor står vi overfor et ganske så interessant paradoks, som vi ville sette fokus på i filmen om amfibiebilen som vi laget i 2012.

Sjøsette som en sjef

Det er ikke bare-bare å ferdes på sjøen. Mange peker på at det å sjøsette krever mye av deg. Kanskje spesielt om du ønsker å sjøsette med stil, som denne karen. Vi påstår at det å være klar for sjøen krever et klart hode. At denne karens velutviklede metode for å sjøsette krever et klart hode, er udiskutabelt. Vi kaller det kunst.

Samarbeid på sjøen

Å trikse alene er kult, men å trikse sammen er enda kulere! Derfor var vi så glade for å få med oss Lene (37) på å lage film i 2018. Det er definitivt ikke bare menn som kan legge til med stil.

Med dette erklærer vi nå båtsesongen for åpnet. God og trygg båttur!