Premierevisning av «Kjære pappa»

«Det er de dagene hvor jeg har vært på fylla i fire dager at angsten kommer. Og jeg spør meg selv: Var det sånn pappa hadde det?». Bli med på premierevisning av «kjære pappa»!

Kjære pappa er en personlig film der regissør Jesper Kolstad Rødseth inviterer publikum med på en prosess der han åpner opp om eget alkoholmisbruk overfor moren Cecilie, tvillingsøsteren Line, og bestevennen Kevin. Gjennom vanskelige samtaler om hva Jesper strever med som voksen slippes vi nær en ung mann som gir oss innblikk i hvordan alkohol kan bli en lindring i tilværelsen. Kjære pappa er også en fortelling om å miste faren sin altfor tidlig.

  • Tid: Torsdag 15. oktober. Dørene åpner 17.30, filmen starter kl. 18.00. Arrangementet varer til kl 19.30.
  • Sted: Frogner kino: Frognerveien 30

Etter filmen blir det en samtale mellom Jesper Kolstad Rødseth, generalsekretær Tove Gundersen i Rådet for psykisk helse og generalsekretær Randi Hagen Eriksrud i Av-og-til

Det er begrenset plass på grunn av retningslinjer for smittevern. Vi tar smittevern på alvor og har en stor sal der alle kan sitte i trygg avstand fra hverandre. Om du ikke er frisk ber vi deg om å holde deg hjemme.

Visningen arrangeres av Fuglene, Fritt ord, Aftenposten og Av-og-til.