Ragnhild Kaski er ny generalsekretær i Av-og-til

Av-og-til har ansatt Ragnhild Kaski som ny generalsekretær. Kaski kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Kirkens Bymisjon, og har tidligere vært generalsekretær i AUF.

31-åringen har vært i Kirkens Bymisjon siden 2016. Hun var generalsekretær i AUF fra 2014-2016, og har vært folkevalgt for Arbeiderpartiet.  

– Vi er veldig glade for å ha Ragnhild Kaski på plass i Av-og-til. Hun har med seg verdifull kompetanse på områder som er sentrale for oss fremover, sier styreleder i Av-og-til, Knut Haugsvær. 

Kaski tar over etter tidligere generalsekretær Randi Hagen Eriksrud, som gikk over til en stilling som kommunikasjonsdirektør i Utdanningsetaten i Oslo kommune høsten 2021. Den nye generalsekretæren starter i jobben 1. januar.  

Som generalsekretær i Av-og-til får hun ansvar for å lede arbeidet for å redusere de negative følgene av alkoholbruk i samfunnet. 

– Vi vet at 90.000 barn i Norge har en mamma eller pappa som drikker for mye alkohol, og at en av ti voksne drikker på en måte som utgjør stor risiko for helsa og for å bli avhengig. Derfor trengs Av-og-til, og arbeidet for bedre alkovett og større kunnskap i befolkningen om de negative konsekvensene av alkohol, påpeker hun.  

Av-og-til samarbeider med en rekke organisasjoner innen idrett og frivillighet, og med 56 kommuner om lokaltilpasset rusforebygging. Organisasjonen ble etablert i 1981 som Alkokutt, men skiftet i 2007 navn til Av-og-til.