Klar for sjøen-materiell

Gjennom flere år har vi utviklet et sett med materiell som fungerer fint for å få oppmerksomhet og øke kunnskap om promille til sjøs. Materiellet egner seg godt på stand.  Det er gratis for alle som tilhører en av kampanjepartnerne og sekretariatet sørger for forsendelse.

Vi jobber med å utvikle materiell som er lettfattelig, faktaorientert og som setter fokus på viktigheten av edru båtføring.

Årets nye materiell er nå på plass og kan bestilles i skjemaet under!

Ved eventuelle spørsmål kan du sende en mail til silje@avogtil.no

Oversikt

Her får du en oversikt over materiellet som er tilgjengelig, enten for bestilling eller for nedlastning.

Brosjyre – en liten brosjyre med faktainformasjon og spørsmål om alkohol i maritime situasjoner.

Godteposer – små poser med lakrisbåter. Brukes til barnefamilier, brosjyre til de voksne og lakrisbåter til barna.

Klar for sjøen-quiz – enkle spørsmål om båt og promille. Brukes for å komme i dialog med båtfolk, for å skape ettertanke og for å øke kunnskapen. (klikk på lenken for å laste ned pdf) – fasit

Sprutsikkert mobiletui – en fin og litt dyrere gave som man må «gjøre seg fortjent til». Brukes som premie til quiz eller andre konkurranser.

 

Digitalt materiell for nedlastning

Plakat – en A3-plakat som kan  tas med på stand, på tavla i marinaen, på bryggerestauranten eller på andre maritime møteplasser. (kan også printes ut, klikk på lenken for å laste ned pdf)

Last ned forsidebilde til Facebook

Last ned forsidebilde til Facebook#2

Last ned forsidebilde til Facebook#3

Last ned kvadratisk bilde

Last ned web-banner#1

Last ned web-banner#3

Ressursdokument 2017 – En samlet oversikt over statistikker, fakta og bakgrunnsinformasjon om sjøsikkerhet for fritidsbåter. Til intern bruk hos alle kampanjepartnere (ikke for utdeling). Klikk på lenken for å laste ned pdf (638 kB).