Klar for sjøen-materiell 2018

Gjennom flere år har vi utviklet et sett med materiell som fungerer fint for å få oppmerksomhet og øke kunnskap om promille til sjøs. Materiellet egner seg godt på stand.  Det er gratis for alle som tilhører en av kampanjepartnerne og Av-og-til sørger for forsendelse.

 

Vi jobber med å utvikle materiell som er lettfattelig, faktaorientert og som setter fokus på viktigheten av edru båtføring.

Det er en ny og barnevennlig quizpremie, samt mindre visuelle endringer i det øvrige materiellet (ingenting i veien med å bruke opp evt restmateriell fra i fjor). Bestill materiell i skjemaet under. Vi sender så lenge vi har på lager. Det tar ca 1 uke fra du bestiller til det er framme.

Oversikt

Her får du en oversikt over materiellet som er tilgjengelig, enten for bestilling eller for nedlastning.

Brosjyre – en liten brosjyre med faktainformasjon og spørsmål om alkohol i maritime situasjoner.

Godteposer – små poser med lakrisbåter. Brukes til barnefamilier, brosjyre til de voksne og lakrisbåter til barna.

Klar for sjøen-quiz – enkle spørsmål om båt og promille. Brukes for å komme i dialog med båtfolk, for å skape ettertanke og for å øke kunnskapen. (klikk på lenken for å laste ned pdf) – fasit

Vanntett bag – en fin og litt dyrere gave som man må «gjøre seg fortjent til». Brukes som premie til quiz eller andre konkurranser.

Krabbesnøre – en litt dyrere gave som man må «gjøre seg fortjent til». Barnevennlig. Brukes som premie til quiz eller andre konkurranser. Vi er dessverre tom for krabbesnører – alle 5 000 ble revet bort!

Digitalt materiell for nedlastning

Plakat – en A3-plakat som kan  tas med på stand, på tavla i marinaen, på bryggerestauranten eller på andre maritime møteplasser. (kan også printes ut, klikk på lenken for å laste ned pdf)

Last ned forsidebilde til Facebook

Last ned forsidebilde til Facebook#2

Last ned forsidebilde til Facebook#3

Last ned kvadratisk bilde

Last ned liggende bilde

Ressursdokument – En samlet oversikt over statistikker, fakta og bakgrunnsinformasjon om sjøsikkerhet for fritidsbåter. Til intern bruk hos alle kampanjepartnere (ikke for utdeling). Klikk på lenken for å laste ned pdf (859 kB).

Les mer om kampanjen.