Klar for sjøen – Bestillingsskjema

Kampanjemateriell 2019

Gjennom flere år har vi utviklet et sett med materiell som fungerer fint for å få oppmerksomhet og øke kunnskap om promille til sjøs. Materiellet egner seg godt på stand, i kontroller, i gjestehavner osv. Det er gratis for alle som tilhører en av kampanjepartnerne og Av-og-til sørger for forsendelse.

Vi jobber med å utvikle materiell som er lettfattelig, faktaorientert og som setter fokus på viktigheten av edru båtføring.

I år har vi ny brosjyre, ny plakat og ny quizpremie (i tillegg til barnevennlig krabbesnøre). Kvitt dere med brosjyrer, plakater og quiz fra i fjor på en miljøvennlig måte, og bestill nytt materiell i skjemaet under. Utsendelsen har startet, og vi sender løpende ved behov i løpet av sommeren.

OBS! Kaffen har vist seg å være veldig populær, så dersom du får mindre enn du bestilte er det fordi vi har måttet fordele utsendelsene slik at alle får noe. Det kan også bety at enkelte opplever lenger leveringstid enn vanlig, vi håper dette ikke skaper for mye problemer. Under ser dere hva dere kan bestille:

Brosjyre – en liten brosjyre med faktainformasjon og spørsmål om alkohol i maritime situasjoner.

Godteposer – små poser med lakrisbåter. Brukes til barnefamilier, brosjyre til de voksne og lakrisbåter til barna.

Klar-for-sjøen Quiz – enkle spørsmål om båt og promille. Brukes for å komme i dialog med båtfolk, for å skape ettertanke og for å øke kunnskapen. (her kan du sjekke fasiten)

Kaffepose – en fin og litt dyrere gave som man må «gjøre seg fortjent til». Brukes som premie til quiz eller andre konkurranser.

Krabbesnøre – en litt dyrere gave som man må «gjøre seg fortjent til». Barnevennlig. Brukes som premie til quiz eller andre konkurranser.

Plakat – en A3-plakat som kan  tas med på stand, på tavla i marinaen, på bryggerestauranten eller på andre maritime møteplasser.

Vi har samlet noen av de viktigste argumentene for alkovett til sjøs, samt litt bakgrunnsinformasjon om Klar for sjøenLes mer her.

Ta kontakt med prosjektleder Hanne på hanne@avogtil.no hvis dere ønsker bilder eller annet elektronisk materiell til bruk på hjemmesider eller i sosiale medier.

Du kan bestille ved å sende en e-post til avogtil@avogtil.no