Det handler om å se barna i idretten

Har du tenkt på hvor viktig den jobben du gjør for barna våre egentlig er?

Som støttespiller i norsk barneidrett er du helt uvurderlig for at barna har et trygt fristed til å utfolde seg, lære og vokse. Med støttespiller mener vi dere foreldre som har alle mulige frivillige roller i idretten, det være seg vaffelgeneral, kjøredronning eller sjefstrøster. Du er i en unik posisjon til å kunne fange opp de barna som kanskje ikke har det så lett hjemme. Du kan rett og slett bli helt avgjørende for disse barnas fremtid.

  • Meld deg på vårt nyhetsbrev om idrett her!

Vårt mål er at du skal bli tryggere i støttespillerrollen. Her får du nyttige tips og triks fra eksperter som forteller hva du kan gjøre for å bidra til at barneidretten er og blir et trygt sted for barna våre. Vi er her for å inspirere, og hjelpe deg å håndtere små og store situasjoner som måtte oppstå utenfor banen.

Takk for at du bruker fritiden din på å være en viktig støttespiller for mange barn.

Hege Riise om motivasjon i idretten

Har du tenkt på hvor viktig det er å rose barna for å skape en god kultur? Hør hva fotballegende Hege Riise har å si om motivasjon i idretten.

Se filmen her

Marit Breivik om støttespillere

Hva betyr det å være støttespiller? Hør Marit Breivik fortelle viktigheten av at støtteapparatet utenfor banen er bevisst på sin rolle og ser hver utøver.

Se filmen her

Sondre Bulie om idrett og alkohol

Har du lagt merke til at et av barna på laget ikke har det så bra? For Sondre Bulie var det avgjørende at en voksen skjønte at noe var galt på hjemmebane.

Se filmen her