Fem aktive forslag til valentines

Med disse triksene blir det garantert romantikk.

Av: Sigbjørn Kiserud

I 2016 var det 894 126 aleneboende i Norge. Over en halv million bruker datingapper for å treffe nye. Det får det lett til å krible i magen. Noen har lett for å ty til alkoholen når de blir nervøse.

–  Selv om vinen er rød som hjertet, betyr ikke det at alkohol er en forutsetning for å få en romantisk Valentinsdag. Noen ganger kan for mye alkohol stå i veien for romantikken, mener alkovettleder Kari Randen.

AV-OG-TIL har derfor satt sammen en liste over fem forslag til en aktiv valentinsdag der alkohol spiller en mindre viktig rolle. Hvorfor ikke foreslå en av disse aktivitetene til din Tinder-date?

1. Aketur

Litt fartsfylt spenning vil øke pulsen enda et hakk, og gi deg muligheten til å vise frem hvor sporty og morsom du er. Minn daten om barndommens gleder, ta fart og avslutt med vaffel.

2. Kjøp dagskort på buss/trikk

Vær litt eventyrlysten, og ta en buss/trikk/tog du ikke har tatt før til et sted du aldri har vært. Ta bussen fra en ende til en annen og ta inn over dere utsikten, nye inntrykk av stedene, og hverandre.

3. Bambi på isen

Enten du er tidligere hockeyproff eller som et skjelvende rådyr med stilkebein er skøyter en deilig vinteraktivitet for par i søken på romantikk. Vis frem dine skøyteegenskaper eller hold deg godt fast i datens arm, og varm dere i en lun kafé sammen etter økten.

4. Pakk sekken!

Ta med termos, sitteunderlag, sjokolade og daten din til et sted med utsikt. Har du med et ekstra teppe kan dere også varme dere under det sammen, og la daten vare litt lenger, om stemningen tilsier det.

4. Svett litt sammen

Er hverken du eller din utkårende utendørstypen kan det være kult å leie en squashbane for en times tid, for å bli kjent med hverandre på en mindre høytidelig arena. Det gjør ikke noe om dere er på ulikt nivå, det viktigste er å gi av seg selv, og ha det gøy!