Fem aktive forslag til valentines

Med disse triksene blir det garantert romantikk.

Av: Sigbjørn P. Kiserud

I 2017 var det mer enn 900.000 aleneboende i Norge. I følge en undersøkelse utført av datingappen Happn, planlegger 6 av 10 single å date mer i 2018. Det kan både vekke romantikk – og kleine situasjoner. For noen kan det være lett å ty til alkohol når de blir nervøse.

–  Selv om vinen er rød som hjertet, betyr ikke det at alkohol er en forutsetning for å få en romantisk Valentinsdag. Noen ganger kan for mye alkohol stå i veien for romantikken, mener Marte Sletten, fungerende generalsekretær i Av-og-til.

Av-og-til har derfor satt sammen en liste over fem forslag til en aktiv valentinsdag der alkohol spiller en mindre viktig rolle. Kanskje du vil foreslå en av disse aktivitetene til din valentines-date?

1. Aketur

Litt fartsfylt spenning vil øke pulsen enda et hakk, og gi deg muligheten til å vise frem hvor sporty og morsom du er. Minn daten om barndommens gleder, ta fart og avslutt med en vaffel.

2. Ta en tur med buss eller tog

Vær litt eventyrlysten! Det kan være moro å ta en buss/trikk/tog til et sted du aldri har vært. Ta bussen fra en ende til en annen og ta inn over dere utsikten, nye inntrykk av stedene, og hverandre.

3. Bambi på isen

Enten du er tidligere hockeyproff eller som et skjelvende rådyr er skøyter en deilig vinteraktivitet for par i søken på romantikk. Vis frem dine skøyteegenskaper eller hold deg godt fast i datens arm, og varm dere i en lun kafé sammen etter økten.

4. Pakk sekken!

Ta med termos, sitteunderlag, sjokolade og daten din til et sted med utsikt. Har du med et ekstra teppe kan dere også varme dere under det sammen.

4. Spill squash

Er hverken du eller din utkårende utendørstypen kan det være kult å leie en squashbane for en times tid, for å bli kjent med hverandre på en mindre høytidelig arena. Det gjør ikke noe om dere er på ulikt nivå, det viktigste er å gi av seg selv, og ha det gøy!