Er du vår nye kommunikasjonsrådgiver?

Brenner du for god kommunikasjon? Og liker du hektiske og varierte dager med store og små prosjekter? Da er dette kanskje jobben for deg!

Av: Av-og-til

Vi søker etter en rådgiver med samfunnsengasjement og kommunikasjonskompetanse, som ønsker å bidra til et samfunn med godt alkovett.

Av-og-til er en ideell organisasjon. Gjennom forebyggende arbeid og kampanjer bidrar Av-og-til til å redusere de negative konsekvensene alkoholbruk har i samfunnet. Bak organisasjonen står politiske partier, offentlige virksomheter, faglige og frivillige organisasjoner. Av-og-til samarbeider med 55 kommuner om forebyggingsarbeid lokalt.

Som kommunikasjonsrådgiver hos Av-og-til vil du ha en variert hverdag sammen med dyktige og engasjerte kollegaer og samarbeidspartnere. Du er en del av et team på åtte personer i lokaler sentralt i Oslo. Foruten å samarbeide med kollegaer vil du samarbeide med kommuner, leverandører, media samt andre organisasjoner. Det betyr at gode samarbeidsevner og prosjektlederegenskaper er viktig for å trives.

Dine oppgaver vil blant annet være:

  • Produksjon av innhold til og publisering på avogtil.no og i sosiale medier
  • Medieinnsalg og utarbeidelse av pressemeldinger
  • Oppfølging og kontakt med samarbeidsparter, spesielt med Av-og-til-kommunene
  • Medierådgivning til samarbeidspartnere i kommunene og generalsekretæren
  • Medieovervåkning
  • Du vil ha en sentral rolle i å utvikle vårt samarbeid med kommuner om folkehelsearbeid

Vi ser etter deg som har:

  • Relevant utdannelse innen journalistikk, kommunikasjon, samfunnsfag eller andre relevante fagfelt.
  • Erfaring fra journalistikk eller kommunikasjonsarbeid, herunder arbeid med tekst, nettsider og sosiale medier.
  • Erfaring med enkel grafisk design er en fordel
  • Du vet hvordan kommunikasjon kan brukes som et strategisk verktøy

Som person er du fleksibel, strukturert og initiativrik. Du trives med å samarbeide med andre, og liker hektiske og varierte dager med store og små prosjekter. Du er nysgjerrig og tilegner deg raskt ny kunnskap.

Stillingen er et engasjement på ett år i 100 prosent stilling, med gode muligheter for fast ansettelse. Tiltredelse etter avtale.

Av-og-til samarbeider med Hammer & Hanborg. Ta gjerne kontakt med Regine Eiklid eller Trine Larsen via 22 44 33 00 eller epost regine.eiklid@hammerhanborg.com eller trine.larsen@hammerhanborg.com om du har spørsmål. Meld gjerne din interesse via www.hammerhanborg.no så snart som mulig, vi starter med intervjuer i januar.